Seo optimering

SEO optimering – guiden til søgemaskineoptimering

SEO står for Search Engine Optimization, der kort oversat til dansk betyder søgemaskineoptimering. Ordet dækker over den justering der laves, for at få mere synlighed i søgemaskinernes organiske søgeresultater. Ligemeget om du driver en almindelig hjemmeside eller en webshop, så kan en grundig SEO optimering altid gavne jeres placering.

Statistikker viser at omkring 70-80% af alle forbrugere laver deres førkøbs undersøgelser via nettet. SEO optimering er altid en blanding mellem on and off-site optimering og er ret så krævende at mestre til fulde, da Google hele tiden ændrer deres søgeparametre. Disse ændringer kræver en konstant ny indsigt i hvordan disse ændringer har effekt. Google har blandet andet implementeret Penguin og Panda algoritmeopdateringer, der havde stor impact på mange hjemmesiders placeringer, også i Danmark

Har i brug for SEO optimering?

SEO kan for mange udenforstående virke ret så stor en mundfuld. Og det er samtidig en enorm tidskrævende arbejdsproces. Vi kan dog påtage os dette arbejde for jer, så i kan beskæftige jer med det i er bedst til. Vi har mere end 8 års erfaring med SEO optimering. Vi kender “gamet”, og ved hvor man bedst kan optimere sin hjemmeside både på selve siden, men også påvirke søgeresultatet udefra.

Læs mere om søgemaskineoptimering her.

Linkbuilding

Linkbuilding via gode og “trusted” links, løfter din hjemmeside ret så kraftigt i søgemaskinernes placeringer. Vi er mega dedikeret og vi tilbyder rådgivning med via fast SEO ekspert og løbende rapportering via Google Analytics. Vi står også for månedlig overvågning af jeres hjemmeside, jeres konkurrenter og de søgeord i gerne vil findes under. Vi har for mange af vores kunder med stor succes udviklet flere søgemaskine og mobilvenlige hjemmesider, der har sikret dem øget synlighed på Google.

Læs mere om linkbuilding off-page her.

I ER ALTID VELKOMMEN TIL UFORPLIGTENDE AT KONTAKTE OS