Viden om SEO – Den røde tråd – som Shu-bi-dua synger det

Viden om SEO – Den røde tråd er jo, som ofte de mest basale ting man jo nærmest altid bør starte med, når det kommer til linkbuilding og ranking i søgemaskinerne (herunder Google). Den røde tråd er ofte også det man overser når man møder en begrebsverden hos de mange dygtige SEO eksperter i Danmark og udlandet. Pas på i ikke glemmer hvorfor og hvad i egentlig har valgt at lave en hjemmeside for, og hvad i gerne vil findes under (søgeordene)

SEO eller Google om du vil……

Da Google står for langt de fleste søgninger hos danskerne er det nærliggende og daglig tale at SEO er lig med Google optimering. Derfor bør man også sikre sig at man zoomer ud fra sin side og ser den sådan lidt fra oven. Finder ud af om sitet egentlig fortæller den historie man faktisk gerne vil have den skal fortælle.

Se en video herunder ved SEO Guru Thomas Rosenstand (dansker bosat i USA), om søgeordene er de rigtige der er valgt på sitet.

Er de rigtige søgeord med på siden og får de kærlighed nok?

Dine søgeord, er på søgemaskinerne og derfor også gennem SEO nøglen til din synlighed på Google. Sørg derfor at dine søgeord får kærlighed nok. Sørg for at din hjemmeside plejer og fremhæver dine styrker. Sikrer dig sitet fortæller din historie so to speak. Angrib din hjemmeside akkurat, som Google vil gøre det. Vi hjælper dig gerne med at tjekke om din side er korrekt optimeret med både tekster, billeder, søgeord osv.

Læs mere om SEO i Vejle her.

Hold hovedet koldt i SEO

SEO er uden diskussion en stor mundfuld. Det er ikke til diskussion at jo mere synlig man er i søgemaskinerne, des flere kunder ser og hører om en, det er fakta. Men derfor skal man stadig holde hovedet koldt og bevare overblikket. Sørg for din side viser den ærlige side af din virksomhed. Lav ikke bare tekster for Googles skyld, men for dine kunders skyld. Sikrer dig selvfølgelig dine nøgleord er at finde på siden. Sikrer dig billeder og tekst understøtter din historie. På denne måde vil du med garanti få det nemmere på Google.